Bloggen,  Olivias blogg

Utan honom hade jag gått under

Utan min hund Milton hade jag gått under. Det var han som räddade mig.

Jag mådde väldigt psykiskt dåligt och isolerad mig i min lägenhet.

Hade det inte varit för Milton behövde rutiner och promenader så hade jag aldrig haft det för jag mådde så dåligt att jag endast kämpade för Miltons skull.

Jag satt bara i lägenheten, jag åt inget men som tur var så var Milton valp då så han behövde ju väldigt mycket rutiner, promenader osv. Så de blev min räddare. Jag har förstått i efterhand att hade jag inte haft Milton så hade jag inte gått ut, hade inte ätit eller haft några som helst rutiner.

Jag var så förstörd att jag inte orkade, sen var det även i denna period jag och Milton blev utsatta för en del obehagliga saker under våra promenader men tack vare att Milton fanns så gjorde inte dessa sakerna så att jag inte blev rädd och inte vågade gå ut, hade jag inte haft honom så hade de händelserna gjort mig livrädd och fått mig till att absolut inte gå ut.

 En gång var det på morgonen när vi var ute på morgonpromenad så kom det fram 2 killar som ville ha Milton för han var ju så söt och som ägare säger man ju Nej då började dem säga att han var så söt osv. När jag och Milton gick vidare så följde en av killarna efter oss och Milton satte sig och bajsade då kom killen fram till mig och skulle börja prata med mig men jag svarade väldigt kort och visade klart och tydligt att jag inte var intresserad han började säga att han ville ha mig som vän men jag kände ett väldigt obehag så återigen sa jag Nej och han började då gå emot mig och skulle krama mig, jag backade och det såg en man på andra sidan så han kom fram och började distrahera den unga killen så jag kunde gå och mannen såg sen till så att killen inte följde efter mig men jag var så rädd och började övertänka om vad som hade kunnat hända om den mannen inte kom.

En annan händelse var en kväll när jag var ute med Milton som vanligt så kom det fram en påverkad människa och skulle börja prata och klappa Milton och jag försökte gå där ifrån men det var väldigt svårt då mannen stoppade hos hela tiden, han skulle börja snacka om att han skulle hålla kopplet för att visa mig något och när jag sa nej då tog han tag under Miltons halsband och började pilla där till sist sa jag att vi hade bråttom och var tvungna att gå men han protesterade men jag lyckades då, det var också en situation där jag kände väldigt obehag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *