Bloggen,  Olivias blogg

Den vänskapen trodde jag inte fanns

Hela mitt liv har jag haft det svårt med relationer, jag har inte haft många äkta vänner!

Jag har kämpat och kämpat utan resultat, tills jag nått den gränsen ni vet där man ger upp.

Jag gav till sist upp och kände att jag aldrig kommer hitta en vänskap som består, men för 1 år och 3 månader sedan började jag snacka med en tjej här i Kristianstad där jag bor. När jag började snacka med henne hade jag inte alls höga förväntningar eftersom jag var övertygad om att det skulle bli samma sak ännu en gång. Men nej vad fel jag har haft. Hon kom att bli en av mina närmaste vänner på väldigt kort tid, vi började umgås väldigt intensivt och jag var väldigt rädd att det skulle sluta som vanligt men nej. Hon är verkligen min bästa vän!

På detta året så har vi gått igenom helvete, skratt, grått, ilska. Verkligen allt. Jag ”bodde” hos henne en period när jag och mitt ex separerade för jag kunde inte vara i min gamla lägenhet utan att må dåligt sen dess har vi daglig kontakt det går max några dagar utan att vi ses, hon är alltid där för mig ovasett vad det gäller, hon lyssnar, hon ger mig råd, hon får mig att se saker ifrån ett perspektiv. Hon är verkligen mitt allt. 

Jag kan verkligen inte se mig såhär hel utan henne vid min sida, så min uppfattning har ändrats, äkta vänner finns dem är bara väldigt sällsynta!

Men jag är övertygad om att det finns en äkta vän där ute för alla människor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *