Bloggen,  Miltons blogg,  Uncategorized

Att börja ett nytt liv

Idag har jag egentligen inte så mycket att skriva om, det har varit en relativt händelselös dag. När det är en sådan dag brukar jag vara hemma och spela gitarr vilket är fantastisk skönt när jag för tid för det. Musiken är något som alltid har funnits med mig och blir som en flykt från verkligheten där jag bara kan försvinna i timmar. Men dagar där ingenting händer kommer ofta med en hel del jobbiga känslor för mig. När jag bara sitter hemma en längre stund känns det alltid som att jag missar någonting och att jag på nåt sätt slösar bort min tid. Att bara vara och slappna av en längre stund är någonting jag har väldigt svårt för.

Jag har snart läst klart juristprogrammet och jag tror att mycket av dom jobbiga känslorna är kopplade till insikten av att det snart kommer vara över, vilket på många sätt känns väldigt sorgligt.

Efter drygt 4 år här i Uppsala har jag kommit in i ett socialt sammanhang och jag vet alltid min plats. Det är en väldigt trygg känsla och det är alltid jobbigt när den tryggheten inte längre finns. När det är dags att börja jobba kommer jag få börja om på nytt vilket känns lite skrämmande. Jag har även haft väldigt många roliga stunder här och jag är lite rädd att jag inte kommer känna dom känslorna igen. Men samtidigt finns det en viss spänning i att börja på ett nytt liv och jag försöker att låta den känslan stå i centrum istället och hoppas att det kommer bli precis som det är menat att det ska bli.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *