Bloggen,  Lindas blogg

Vänner

I veckan träffade jag en fin vän, världens bästa, en av de vänner jag lärt känna från psyk. Vi skulle gått ut o gå men båda var sega så vi köpte hamburgare o satte oss på balkongen och njöt av det.

Min bekantskapskrets har förändrats sedan jag var inlagd första gången, många hör inte av sig längre, jag tänker fuck them! Har de så lite insikt och förståelse vill jag inte ha dem i mitt liv ändå och jag har träffat människor som faktiskt förstår, så glad för dem ❤

Något som skrämmer mig är att en nära vän berättade i helgen att han ringde psykakuten när han var orolig för mig i vintras, innan jag blev inlagd. Han sa till dem att han var orolig för mig, han fick då till svar att om jag inte har suicidhotat så kan de inte göra något. Människor kan ju må fruktansvärt av olika anledningar utan att suicidhota, jag hade psykos. som tur var blev jag ju hämtad av polis den gången pga att jag träffat läkaren tidigare under dagen. Men att det inte finns mer resurser i psykvården är skrämmande. Jag menar att människor kan behövas läggas in ändå, men då ska man enligt dom sitta och må så dåligt så att man inte längre vill leva.

Det måste till någon förändring där. Började gråta när han berättade att han ringt, jag trodde inte jag hade så fina vänner som brydde sig så mycket ❤ så tacksam för det.

Idag är det fotboll igen mina vänner. Å vädret är på topp! Nu hoppas jag Isak får spela hela matchen, varför skulle han byta ut honom för, han va ju den enda som skapade nått. Ja lite enmansshow blev det men tycker han är KUNG! Skicklig som f*n. Jag tippar 2-1 till sverige, Isak gör båda målen.

Ha en fin dag i solen allihopa! Ta hand om er! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *