Bloggen,  Matildas blogg

Vad jag lärt mig


Idag mår jag bra. Vissa dagar är sämre men det känns aldrig helt hopplöst. Ibland kan jag må sämre under vissa perioder men jämfört med förut så vet jag vad jag ska göra nu när jag dippar 

Jag är bara 20 år men jag har redan upplevt så mycket. Jag har också lärt mig att uppskatta de bra stunderna extra mycket. Jag har lärt mig att peppa mig själv och försöka se de bra sakerna jag gör. Det är så lätt att gräva ner sig i allt negativt ibland. Jag var otroligt bra på det. 

Jag har lärt mig otroligt mycket om mig själv och vuxit otroligt mycket. Jag är mycket starkare i mig själv och vet vad jag vill och behöver. Det är en så stor skillnad för mig. För mig var det svårt att ens kunna se en framtid förut, Jag var så fast i mitt egna mörker. Jag  såg mig själv som misslyckad. 

Nu planerar jag att så småningom få ut lite av min egna musik samt att börja plugga till kriminolog. Allt är möjligt. Det tar tid att ta sig ur sitt egna mörker. En dag i tagen i din egna takt så kommer allt bli bra. Vi är bara människor. Vi alla har det svårt ibland men det betyder inte att vi inte förtjänar att må bra samt nå våra drömmar och mål. 

Ta hand om er<3 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *