Bloggen,  Olivias blogg

Utskrivning betyder inte att man är frisk

Jag var inlagd på psyket i 2 veckor innan jag blev utskriven.

Under denna tiden var jag så förstörd så att jag verkligen såg detta som min sista väg.

Dock så under tiden kändes det så bra att vara där för jag kände att personalen var super bra och jag kände en trygghet av att veta om att det fanns folk som kollade till mig.

Jag behövde verkligen den vården jag fick. Dock så var vägen dit svår.

Jag hade haft ett telefonsamtal med min kurator och hon ansåg att jag var i så dåligt skick att jag skulle åka in till akut Psyk  så mina 2 tjejkompisar åkte med mig och vi satt där halva natten, jag fick ingen hjälp utan dem kunde bara sätta mig i en taxi mitt i natten själv och skicka mig till Lund där det inte var säkert att jag fick någon plats, min ena tjejkompis sa nej och jag följde med henne hem sen på morgonen fick min mamma hämta mig och köra mig till Lund, först ville dem inte lägga in mig men jag fick tillslut dem att inse att jag klarar inte detta utan denna hjälp så jag blev inlagd i 4 dagar låg jag på akutpsyk innan jag hamnade på en avdelning. På avdelning fick jag stanna i 14 dagar.

Dem ville skicka hem mig på permission men jag var väldigt tveksam för jag kände mig inte alls redo och det kändes som dem tvingade mig. Jag gick med på permission tillslut och permissionen gick helt ok. När det var dags att komma tillbaka så skulle vi ha ett möte där dem valde att skriva ut mig.

Jag blev väldigt tveksam för jag kände inte mig alls redo för det, min familj var inte redo för det.

Men när jag kom hem så var mamma väldigt stöttande och vi klarade det väldigt bra men jag var inte frisk bara för jag blev utskriven, jag hade mycket att kämpa med när jag blev utskriven.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *