Bloggen,  Lindas blogg

Sommarstress

Man måste inte vara smal, ha perfekt bränna, grilla och ungås bara för att det är sommar. Jag älskar solen och värmen men vissa dagar tycker jag det ä skönt att bara vara inne.

Men att alla visar upp sina perfekta liv på sociala medier kan få en att känna stress, jag tänker så här: ingen har ett perfekt liv, oavsett om de får det att verka så. Sluta kolla på konton som får dig att känna den stressen. ’

Plöj en bra serie om det får er att må bra. Nu när jag har vart sjukskriven har jag kollat så mycket serier, ja med vissa avbrott koncentrationen är ju inte på topp.

Är fortfarande i återhämtningsfasen och det kommer ta tid, sen att jag har adhd problematik gör inte saken bättre. Så har sett hela säsongen av vänner igen, alla som inte har sett det måste ge det en chans, finns inget i den kategorin som är bättre, nu har de ju efter 17 år gjort ett reunionavsnitt också.

Av svenska serier skulle jag nog säga att snabba cash var riktigt bra, finns många svenska bra serier ”Innan vi dör” och ”Alex” är svenska kriminalserier som också är riktigt bra om man gillar sånt. ”Tusenbröder” en annan, den är ju några år nu men den går att se igen. Så se en bra serie
om ni inte gillar solen eller fotboll.


Ta hand om er! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *