Bloggen,  Rebeccas blogg

Konst

Jag har alltid haft en passion för konst, både som skapare och konsument. När jag målar kan jag uttrycka känslor som är svåra att sätta ord på. Jag kan skapa bilder som representerar mina tankar om världen och min plats i den. När jag ser konst jag relaterar till känner jag mig sedd, som att någon annan kanske känner likadant som jag.

Jag har inte alltid kul när jag målar, ibland är det en ledsen, arg, eller frustrerande process, men det är alltid lika givande. Det  bästa för mig är att det är mina regler som gäller. Det finns inget rätt eller fel, ingen annan kan säga vad som är bra eller dåligt, det är bara min åsikt som är viktig. Det är väldigt terapeutiskt för mig eftersom att jag nästan aldrig känner den sortens frihet annars.

När jag inte har tid eller ork att vara kreativ under längre perioder känner jag mig inte som mig själv. Jag gör därför mitt bästa för att prioritera kreativ tid. Jag tror det är väldigt viktigt att man ger sig själv utrymme för saker och intressen som ger en glädje, dom är inte mindre viktiga för att dom bara är en ”hobby”. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *