Bloggen,  Lindas blogg

Kan jag eller kan jag inte

Det jag väntar på hela året är att det ska bli varmt och sol så att man kan ha fina sommarklänningar, sitta ute, sola och bada. Och det att man kan gå en promenad sent på kvällen och det fortfarande är varmt, har precis bytt gym, tillbaka till mitt favoritställe.

Anledningen till att det blev ett annat gym var för det var närmre när jag hade flyttat och tänkte att det var bättre. Har aldrig gillat det riktigt har väl vart där en handfull gånger på 1,5 år. Så nu hade favoritstället ett sommarkort så då passade jag på att byta. Och har anmält mig till att bli gruppträningsledare!!

Ja där har vi min problematik som kommer fram, jag är så impulsiv så hälften vore nog, tänker aldrig igenom mina val före, utan då grubblar jag efteråt istället. Så nu tänker jag vissa dagar, det är klart som fan jag klarar det! Andra dagar sviker självförtroendet och jag undrar vad jag gjort. Men det är ju inte värre än att jag kan tacka nej isåfall, uttagningen är inte förrän i slutet på sommaren.

Gymmet jag bytt till har massa kul gruppträningspass, ÄLSKAR det! Och nu har dom pga covid en hel del pass ute, så skönt att träna ute i det goa vädret som är nu. Så i morgon blir det step, som jag kan längta efter ett riktigt bra steppass. För dom som inte vet så är step när man har en stepbräda framför sig (en box typ) så gör man olika kombinationer på och runt brädan, superkul!

Träna är superviktigt för återhämtningen när man som jag är utbränd. Det räcker med en promenad på 30 min, men jag vet det kan va nog så svårt att ta sig ut på den där promenaden eller ta sig till gymmet. Bra musik eller en bra pod i lurarna är bästa tipset jag kan ge, det kommer va motigt någon gång sen är det bara skönt!


Ta hand om er <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *